Geverifieerd

Korfker

Introductie:

Korfker Architecten is een middelgroot architectenbureau dat nationaal opereert en van alle markten thuis is. We hebben enorme ervaring op alle mogelijke gebieden van woningbouw, al dan niet in combinatie met werkruimte.
Ook de utiliteitsbouw is vertrouwd terrein. Al menig kantoor, winkel, school en fabriek heeft vorm gekregen op onze tekentafel.

We onderscheiden ons door een combinatie van rijke expertise en verfrissende creativiteit die samen garant staan voor mooie creaties en goede oplossingen.

Verder staan klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel; bouwen gaat uiteindelijk niet om objecten, maar om mensen.

Onze werkwijze is samen te vatten in een aantal kernwaarden:

1.

Aandachtig luisteren naar de wensen van de opdrachtgever.
2.

Het meegeven van meerwaarde aan een plan, door onze kunde op het gebied functionaliteit, regelgeving, situering en esthetica voor de opdrachtgever in te zetten.
3.

Het budget van de opdrachtgever met zorg bewaken.
4.

In het proces met de aannemer de schakel vormen die het bouwproces financieel en in tijdsplanning vloeiend te laten verlopen.
5.

Streven naar service, snelheid en het nakomen van afspraken.

Zo kunnen wij zorg dragen voor het totale traject van idee tot uitvoering. En dat scheelt u een heleboel zorgen.Voorgestelde architectenbureaus

Meijerink & Verhoeven
Geverifieerd
MEIJERINK & VERHOEVEN ontwerpt en realiseert nieuwbouw en verbouwingen. MEIJERINK & VERHOEVEN is gespecialise...
Veilinghavenkade 173
3521 AT Utrecht


Johan Sijtsma architectenteam
Geverifieerd
Als allround architectenbureau streven wij altijd naar functionele inspirerende architectuur. Wij besteden veel aanda...
Harlingerstraatweg 103
8914 AZ Leeuwarden


Abbo Jos Architect BNA BV
Geverifieerd
Abbo Architect BNA realiseert sinds 1988 met zijn bureau projecten voor particulieren en bedrijven. Bij de realisatie...
Edvard Munchweg 107/A
1328 MK Almere

Neem contact op


Adresgegevens

Korfker
Sportlaan 12
8302 AZ Emmeloord