Geverifieerd

Team 4 Architecten BV

Introductie:

Bouwen met Team 4

Als u overweegt te gaan bouwen, al is uw gedachte nog zo pril, is de eerste stap het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Team 4 Architecten. Wij luisteren graag naar uw bouwwensen en kijken wat wij voor u kunnen doen. De selectie van de architect heeft een belangrijke invloed op de kwaliteit van het resulterende project. Het is van groot belang dat opdrachtgever en architect een relatie opbouwen die gebaseerd is op vertrouwen, respect en effectieve communicatie. Tijdens de oriëntatiefase komen diverse aspecten aan de orde: eerdere prestaties, vakbekwaamheid, reputatie, creatieve en technische deskundigheid en oog voor de belangen van de opdrachtgever.

Ontwerp
Als u heeft besloten met Team 4 Architecten verder te gaan maken we afspraken over de verdere procedure en de bijbehorende kosten. Voorafgaand aan de ontwerpfase worden uw budget en uw wensen zo exact mogelijk geformuleerd. Op basis van deze gegevens zal de architect een eerste schets maken die zo dicht mogelijk bij uw wensen komt. Ook zal de architect u melden of uw wensen binnen het budget gerealiseerd kunnen worden, onze bouwkostendeskundige heeft dan het plan inmiddels budgettair getoetst. Als de schets aan de eisen en verwachtingen van de opdrachtgever voldoet (of deze overtreft) wordt de schets uitgewerkt tot een Voorlopig Ontwerp en later tot een Definitief Ontwerp.
Team 4 Architecten verzorgt het vergunningtraject en de toetsing door de beoordelende instanties.

Uitvoering
Zodra er zicht is op het verkrijgen van de benodigde vergunningen werken wij het Definitief Ontwerp uit tot bouwkundige (werk-)tekeningen, schakelen in overleg met u de constructie- en installatie-adviseurs in en selecteren met u de aannemer(s). Voor uw project wordt binnen Team 4 een projectteam opgericht, dat, afhankelijk van de omvang van het project, naast de architect bestaat uit een projectcoördinator, tekenaar(s) en een interieurarchitect. Tijdens de bouw blijft dit projectteam ongewijzigd. Hierdoor is uw project ook na de aanbesteding bij ons in goede handen. Wij verzorgen bouwbegeleiding en toezicht, bewaken de planning en de budgetten en zorgen voor de oplevering.

Nazorg
Ook na de bouw kunnen wij de perfecte staat van uw gebouw helpen bewaren door advisering en regeling van het onderhoud op basis van periodieke onderhoudsinspecties en meerjarenramingen.

Meer weten?
Maak gerust een afspraak, rechtstreeks met één van de architecten van Team 4, of via het secretariaat: Els Polman.

Bel 050 – 314 45 55Voorgestelde architectenbureaus

K4 Architecten BNA
Geverifieerd
Koningin Julianastraat 21
8302 CC Emmeloord


Eindhoven Architecten
Geverifieerd
Eindhoven Architecten BV is een flexibel, vooruitstrevend bureau dat een grote verscheidenheid aan ontwerpopdrachten ...
geldropseweg 61c
5611 SE Eindhoven


Daling
Geverifieerd
Architectenbureau Henk Daling is een jong, bewust klein en flexibel bureau dat veel ervaring heeft in zowel de woning...
Klooslaan 29
9721 XL Groningen

Neem contact op


Adresgegevens

Team 4 Architecten BV
Helperpark 300
9723 ZA Groningen