Geverifieerd

Archiview

Introductie:

Archiview is in 1991 opgericht door Jack van der Palen. Na zijn studie tot bouwkundig ingenieur volgde hij de de opleiding technische bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool te Groningen. De opleiding tot architect heeft hij gevolgd aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam. Hij studeerde af op het Project Children’s Space, een organisch vormgegeven kinderdagverblijf.

Sinds 1995 is Archiview gevestigd aan de Pottebakkersrijge in Groningen. Een winkelpand aan de gracht in Groningen werd omgebouwd tot architectuurwinkel. Laagdrempelig en zonder afspraak kun je je hier laten informeren over de werkwijze van een architect of laten adviseren rondom bouw- of verbouwplannen. Al snel wisten particulieren en ondernemers ons te vinden.

Bewust is afgezien van specialisatie in één bepaalde richting. De tegenstellingen van aan de ene kant kleinschalige en fijn gedetailleerde architectuur, en andere kant geavanceerde, technische, grootschalige projecten geven een gevarieerd opdrachtenpakket.



Voorgestelde architectenbureaus

Architecten en Ingenieurs Leferink
Geverifieerd
ONTWERP FILOSOFIE We vinden dat een goed ontwerp tot stand komt en zal groeien door discussie tussen alle bet...
Wilhelminastraat 10
7591TN Denekamp


ArchiMade
Geverifieerd
Katwijkerweg 42
2235ac Valkenburg(ZH)


Haverkort Architekten Enschede
Geverifieerd
Haverkort architecten enschede is een architectenbureau dat zich naast woningbouwprojecten, zowel nieuwbouw als verbo...
Postbus 22
7500 AA Enschede





Neem contact op


Adresgegevens

Archiview
Pottebakkersrijge 3
9718AE Groningen