Geverifieerd

ARCO Architecten BNA

Introductie:

Arco architecten BNA is een gedegen, creatief en veelzijdig ingenieurs- en architectenbureau, gevestigd op een schitterende plek in het groene hart van Nederland. De basis dateert van 1979 en in de loop der jaren is het bureau uitgegroeid tot een allround bouwpartner voor projecten van uiteenlopende aard.
Nieuwbouwprojecten, zowel woningbouw als utiliteitsbouw of combinaties daarvan, restauratie en renovatie en herbestemming van gebouwen behoren tot onze disciplines, alsmede interieuropdrachten voor winkelketens, kantoren en particulieren.
Het bureau wil op een eigentijdse doch respectvolle wijze omgaan met de gebouwde omgeving in het algemeen en met het historisch erfgoed in het bijzonder.
Bij het ontwerpen gaat het erom op de juiste manier en via de kortste route de programmatische wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een kwaliteitsproduct.

Bouwen is vaak een collectief proces van meerdere partijen. Tegenwoordig zijn er veel rollen die een architectenbureau kan spelen in dit proces, afhankelijk van de organisatie van het project. Belangrijk is het intensieve overleg tussen de bij het project betrokken partijen.
Het bureau heeft veel ervaring met meerhoofdige opdrachtgevers en met inspraakprocedures. Daarnaast is men gewend in bouwteamverband te werken.Voorgestelde architectenbureaus

Leloup BV Architectenburo Ir Henri
Geverifieerd
Ruimtelijk Ontwerp- en Adviesbureau voor Gebouw & Interieur, Stad & Dorp, Landschap & tuin. Accom...
Warder 132
1473 PH Warder


Reitsema & partners architecten
Geverifieerd
Reitsema & partners architecten is een jong en ambitieus bureau. De opdrachten variëren van studies, concept...
Bouwstraat 48
7462 AZ Rijssen


Ballast Nedam
Geverifieerd
Ballast Nedam is een Nederlands beursgenoteerd concern met een breed pakket van bouwgerelateerde producten en dienste...
Ringwade 71
3439 LM Nieuwegein

Neem contact op


Adresgegevens

ARCO Architecten BNA
Donkere Gaard 28
3421 AT Oudewater