Geverifieerd

ARCO Architecten BNA

Introductie:

Arco architecten BNA is een gedegen, creatief en veelzijdig ingenieurs- en architectenbureau, gevestigd op een schitterende plek in het groene hart van Nederland. De basis dateert van 1979 en in de loop der jaren is het bureau uitgegroeid tot een allround bouwpartner voor projecten van uiteenlopende aard.
Nieuwbouwprojecten, zowel woningbouw als utiliteitsbouw of combinaties daarvan, restauratie en renovatie en herbestemming van gebouwen behoren tot onze disciplines, alsmede interieuropdrachten voor winkelketens, kantoren en particulieren.
Het bureau wil op een eigentijdse doch respectvolle wijze omgaan met de gebouwde omgeving in het algemeen en met het historisch erfgoed in het bijzonder.
Bij het ontwerpen gaat het erom op de juiste manier en via de kortste route de programmatische wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een kwaliteitsproduct.

Bouwen is vaak een collectief proces van meerdere partijen. Tegenwoordig zijn er veel rollen die een architectenbureau kan spelen in dit proces, afhankelijk van de organisatie van het project. Belangrijk is het intensieve overleg tussen de bij het project betrokken partijen.
Het bureau heeft veel ervaring met meerhoofdige opdrachtgevers en met inspraakprocedures. Daarnaast is men gewend in bouwteamverband te werken.Voorgestelde architectenbureaus

Noordwestzes
Geverifieerd
De koppeling van verschillende ontwerpdisciplines aan producerende capaciteit vormt de grondslag voor de aanpak van n...
Bergerweg 62
1815 AE Alkmaar


Team 4 Architecten BV
Geverifieerd
Bouwen met Team 4 Als u overweegt te gaan bouwen, al is uw gedachte nog zo pril, is de eerst...
Helperpark 300
9723 ZA Groningen


ROAR architecten
Nu gesloten
Geverifieerd
RoaR architecten. Wij adviseren en ontwerpen door vooral goed te luisteren ...
Burg. Waszinkstraat
6417 CV HEERLEN
Rubrieken / diensten: Architectenbureau Binnenhuisarchitect Stedenbouw


Neem contact op


Adresgegevens

ARCO Architecten BNA
Donkere Gaard 28
3421 AT Oudewater