Geverifieerd

Korfker

Introductie:

Korfker Architecten is een middelgroot architectenbureau dat nationaal opereert en van alle markten thuis is. We hebben enorme ervaring op alle mogelijke gebieden van woningbouw, al dan niet in combinatie met werkruimte.
Ook de utiliteitsbouw is vertrouwd terrein. Al menig kantoor, winkel, school en fabriek heeft vorm gekregen op onze tekentafel.

We onderscheiden ons door een combinatie van rijke expertise en verfrissende creativiteit die samen garant staan voor mooie creaties en goede oplossingen.

Verder staan klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel; bouwen gaat uiteindelijk niet om objecten, maar om mensen.

Onze werkwijze is samen te vatten in een aantal kernwaarden:

1.

Aandachtig luisteren naar de wensen van de opdrachtgever.
2.

Het meegeven van meerwaarde aan een plan, door onze kunde op het gebied functionaliteit, regelgeving, situering en esthetica voor de opdrachtgever in te zetten.
3.

Het budget van de opdrachtgever met zorg bewaken.
4.

In het proces met de aannemer de schakel vormen die het bouwproces financieel en in tijdsplanning vloeiend te laten verlopen.
5.

Streven naar service, snelheid en het nakomen van afspraken.

Zo kunnen wij zorg dragen voor het totale traject van idee tot uitvoering. En dat scheelt u een heleboel zorgen.Voorgestelde architectenbureaus

ROAR architecten
Nu gesloten
Geverifieerd
"houd het simpel, kies bewust" - ROAR architecten - architectenbureau - Ontwerp & Advies - Begeleiding ook bij aankoop van uw huis
Franciscanerstraat 52
6462 CP Kerkrade
Rubrieken / diensten: Architectenbureau Binnenhuisarchitect Stedenbouw


Daling
Geverifieerd
Architectenbureau Henk Daling is een jong, bewust klein en flexibel bureau dat veel ervaring heeft in zowel de woning...
Klooslaan 29
9721 XL Groningen


Architectenbureau Inja
Geverifieerd
Ons bureau werkt met en voor verschillende opdrachtgevers aan projecten van divers schaalniveau. Uitgangspunt vormt d...
Achterstewold 10
9321 TM Peize

Neem contact op


Adresgegevens

Korfker
Sportlaan 12
8302 AZ Emmeloord