Geverifieerd

Wilmink

Introductie:

Het middelgrote Architectenbureau Wilmink dateert, in zijn huidige vorm, van 1992 en is de voortzetting van het architectenbureau Becka Wilmink. Voor 1987 maakten Prof. ir. A. van Kranendonk en ir. A.W.P. Thunnissen deel uit van het directieteam. Het oorspronkelijke oprichtingsjaar is 1923.

Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op het ontwerp van woningbouw - en utiliteitsbouwprojecten voor projectontwikkelaars, ontwikkelende aannemers, woningbouwverenigingen, overheden en particulieren.

Door de groei van de orderportefeuille en de omvang van opdrachten, is in 2006 een samenwerking aangegaan met B + M architecten- en adviesbureau (voorheen Beekink en Molenaar), met vestigingen in Den Haag en Gouda. Een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het uitwerken van ontwerpen van andere architectenbureaus.

Het werkgebied strekt zich uit over het hele land. Bewust wordt niet één stijl nagestreefd, maar wordt de vormgeving afgestemd op de context, waarbinnen het project moet worden gerealiseerd. Voor zover het benodigde tekenwerk niet in eigen huis wordt verricht, wordt de supervisie erover uitgevoerd, waarbij de nadruk ligt op een zorgvuldige en duurzame detaillering. Wanneer de directievoering niet tot het opdrachtenpakket behoort, vindt - tijdens de uitvoering - tenminste een esthetische begeleiding vanuit het bureau plaats.
 Voorgestelde architectenbureaus

Renso R. Woltjes Architect AVB BNA
Geverifieerd
Renso R. Woltjes Architect AVB BNA is een klein (1 man) bureau met een grote ervaring (vanaf 1985) op een breed gebie...
Hoendiep westzijde 68
9801 TB Zuidhoorn


BD Architectuur
Geverifieerd
bd architectuur (voorheen B&D architecten) is een full service bureau dat werkt met een integrale aanpak. Wij ont...
Utrechtseweg 310
6812 AR Arnhem


Morphique Architecten
Geverifieerd
Morphique is een jong, creatief en ambitieus architectenbureau in Zwolle dat zich richt op een breed scala van bouwpr...
Eigenhaardstraat 48
8012 VH Zwolle

Neem contact op


Adresgegevens

Wilmink
Laan van Meerdervoort 51
2517 AE Den Haag